Home Security - Wat Is De Thuisbasis Van Bescherming Voor?

Bescherming tegen Diefstal is een ongelooflijk populaire term die wordt gebruikt om de verschillende tactiek beschikbaar ter preventie van criminaliteit van wordt uitgevoerd te beschrijven. De ordehandhavers, evenals de slachtoffers en andere omstanders die vaak op het spel staan ​​in een inbraak of overval situatie, hebben alle erkende het belang van effectieve methoden van bescherming tegen diefstal.

Berscherming Tegen Overval

Veel van deze technieken, die het gebruik van alarmen, security verlichting, bewakingsapparatuur en waakhonden omvatten, zijn achterhaald door middel van werkwijzen van de vernietiging moderne inbreker is gemaakt. Een snelle vergelijking met een inbraak vandaag zal onthullen dat de meeste niet tools nodig die onmiddellijk kunnen worden gekocht bij de lokale hardware winkel en geïnstalleerd. Hoewel sommige van de methoden van de inbreker relatief eenvoudig kan zijn, velen van hen zijn heel geraffineerd en vereisen een groot deel van het denken in dienst te nemen.

De kapitein inbreker of "master inbreker", zoals hij soms wordt genoemd, moet ergens moet parkeren zijn voertuig, terwijl hij berooft of het plegen van een misdaad. De master inbreker moet meestal een gebouw binnen via een open deur of raam, misschien zelfs door een raam recht voor je.

Een indringer moet ook ergens te parkeren zijn voertuig nadat hij zijn roven heeft gedaan, en dit houdt rekening met het gemak van de vluchtroute hij gebruikt. Als hij niet snel genoeg kan rijden, nadat hij zijn misdaad heeft begaan, dan zal hij vrijwel zeker proberen om weg te lopen met zijn voertuig. Inbrekers gebruiken wat beschikbaar voor hen betekent om weg te komen.

Een brandblusser, stun gun, rookbommen, of rookbommen zijn slechts een paar van de ideeën die kunnen worden gebruikt voor het geven inbreker een kans om los te komen voordat hij uw huis binnenkomt. De redenen hiervoor zijn eenvoudig: Veel van deze strategieën zijn nogal ineffectief en niet kunnen bieden een onmiddellijke verdediging tegen een gewapende crimineel. Zodra hij heeft gebroken, bent u waarschijnlijk in staat zijn om hem op te sporen met een soort van succes niet. Toch, zelfs met een alarmsysteem geïnstalleerd, is het bijna onmogelijk om ervoor te zorgen dat de inbreker uw huis zal verlaten zodra hij uw waardevolle spullen heeft gestolen. De beste manier om jezelf te beschermen tegen een inbreker is om jezelf arm met de juiste wapens. Het is heel goed mogelijk om jezelf te beschermen tegen een gewapende indringer, zelfs met geen bescherming tegen de minder indrukwekkend methoden van diefstal.

Een inbreker kan proberen om een ​​voertuig te krijgen door te breken in uw auto of het beveiligen van een van uw eigen voertuigen. De beste manier om jezelf te beschermen tegen een voertuig breken crimineel is door het plaatsen van een zekerheid licht op uw voertuig en ervoor te zorgen dat uw ramen goed opgerold. Je moet ook een vorm van beveiliging camera op uw auto die u zal toestaan ​​om een ​​oog op je omgeving te allen tijde te houden.

Een manier om ervoor te zorgen dat het voertuig van uw inbreker is beveiligd is om enige vorm van nood vluchtroute geïnstalleerd. Bijvoorbeeld, als u in een staat leven met een noodslot wet, zou u wilt gebruiken dat in geval van een brand. Uw huis kan dienen als tijdelijke vluchtweg als u vindt dat een noodsituatie voordoet, en u nodig heeft om uw huis snel te verlaten, snel.

Wanneer een dief breekt in uw huis, is het het beste om er zeker van dat u in contact met uw lokale politie en brandweer houden, evenals call 911. U kunt ook waardevolle hulp uit het telefoonboek, Internet zoekmachines, en soortgelijke krijgen middelen.

Een van de meest voor de hand liggende punten om te onthouden over uzelf te beschermen tegen de misdaad is dat je nooit moet negeren waarschuwingsborden dat er iets mis is. Je zou kunnen merken dat uw alarm nog niet is afgegaan, en je moet hebben die mogelijkheid, moet u de politie bellen. Je moet ook bellen met de brandweer meteen, omdat een brand kan gebeuren op elk moment, en je moet er klaar voor zijn.

Zorg ervoor dat uw woning is voorzien van security verlichting, met inbegrip van dimmers, bewegingsmelders, en een bewegingsdetector in het voertuig van uw inbreker. Met uw veiligheid lichten ingeschakeld, moet u in staat om iets verdachts zien en een waakzaam te houden over uw woning te allen tijde. In het geval dat er iets gebeurt met je normale leven, te onderbreken, zoals het verlies van je baan, moet u in staat om 911 te bellen en regelen voor hulpdiensten zo snel mogelijk komen.