Securmanager

Veilig Beveiligd Systeem

Securmanager is een snel groeiende onderneming database management oplossing die gebruikers in staat stelt om centraal te beheren en te controleren data-opslag en toegang tot de gegevens in een gestructureerde indeling. Voor die organisaties die op zoek ten behoeve van de lock-vrije toegang tot en het onderhoud van gegevens, kan Securmanager een zeer voordelig product. Securmanager ondersteunt geavanceerde transactiebeheer en ondersteuning voor SC-HDFS transaction log winkels, virtualisatie voor vele soorten SC-HDFS datadiensten, data replicatie en archivering.

Sommige van de voordelen van de lock-vrije toegang tot de gegevens omvatten de mogelijkheid om te ontwikkelen en implementeren van veilige applicaties. Het maakt de bouw van beveiligde toepassingen die toetsbaar zijn, toetsbare code die transparant zijn, alleen toegankelijk door geautoriseerde gebruikers. Wanneer de transactie is uitgevoerd, alleen gebruikers die gemachtigd zijn in staat zijn om toegang te krijgen, of bekijk de resultaten. Deze transacties zijn zeer efficiënt en zorgen voor goede resultaten.

Duplicatie van data is een effectieve methode voor het overwinnen van database performance problemen en wordt gebruikt als dezelfde gegevens meerdere malen wordt opgeslagen. Hoewel het is een methode voor het verminderen van de hoeveelheid schijfruimte verbruikt door een database, is gevonden om de snelheid van transacties in bepaalde gevallen te verhogen.

Securmanager zorgt voor de beveiliging van Secure Communications en biedt ook Securcommunication technologie. Het heeft Secure Communication technologie, die is gebaseerd op multi-protocol-capable netwerken, TCP / IP en staat bekend als SVC (Secure Virtual Network). Het product van Securmanager biedt een platform voor veilige communicatie die bestemd zijn om te worden uitgevoerd door het gebruik van standaard TCP / IP-netwerken.

De Secure Communications helpt mobiliteit en schaalbaarheid van gevirtualiseerde, gedistribueerde en externe applicaties die zich niet op een centrale locatie. Securmanager biedt ook een breed scala van user interfaces voor het beheren van transacties en het verstrekken van een compleet beeld van alle standpunten data-opslag en transactie.

Securmanager heeft een uitgebreide oplossing waaronder Transaction Management en het genereren van rapporten. Het stelt de gebruikers in staat om de kosten, de veiligheid en de complexiteit in verband met database management te verminderen.

Het product van Securmanager kan effectief zorgen voor alle behoeften van de gegevens van een bedrijf in alle fasen van de levenscyclus. Securmanager efficiënt kunnen analyseren en beheren van database-transacties, wat resulteert in een georganiseerde en effectief beheer van de gegevens.

De Secure Security Solutions, dat deel uitmaakt van Securmanager kan worden gebruikt voor de behandeling van veilige veiligheidseisen van verschillende instellingen. Deze toepassing ondersteunt kritisch, beveiliging, virtuele en beveiligde transacties. Deze systemen kunnen worden geïntegreerd in verschillende omgevingen, zoals private, publieke, centraal, en cloud-omgevingen.

Deze applicaties kunnen worden geïntegreerd met hun respectieve omgevingen. U kunt de applicaties met firewalls en security groepen te integreren. Beveiliging groepen zijn essentieel voor het beveiligen van applicaties en voor het analyseren van de veiligheid configuratie van een systeem.

De rapportage mogelijkheden geboden door Securmanager kan de gebruiker om de bestanden te beheren en uit te vinden wat er gebeurt in de organisatie. Dit helpt de gebruikers om de controle over verschillende parameters, waaronder de belangrijke instrumenten zoals databases, bestanden en systeeminstellingen te krijgen. U kunt het opzetten van een rapport over de gehele applicatie of gewoon een of twee aspecten.

De rapporten kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met de systeembeheerders en kan hen te voorzien van informatie met betrekking tot bestand met statistieken, beleid systeem, procedures en configuratie details. Dit kan de beheerders helpen om de beste oplossing voor bepaalde gegevens vast te stellen en het kan ook worden gebruikt om de fouten op te sporen en de nodige veranderingen.

U kunt eenvoudig integreren van het systeem in uw aanvraag en begint hij met behulp van de Securmanager toepassing vanaf de eerste dag. Zelfs als u gebruik maakt van één enkele toepassing, kunt u nog steeds profiteren van de nieuwe en geavanceerde functies van het product van Securmanager.