Moet ik een Website Security Audit?

Er zijn vele redenen waarom een ​​website eigenaar kan besluiten om een ​​security audit uitgevoerd op hun website. Soms is de reden gerechtvaardigd is. Bijvoorbeeld, als een hacker probeert uw site te beschadigen en u denkt dat uw website beveiliging is niet genoeg om hem buiten te houden, wil je misschien hulp van buiten te krijgen. Andere tijden, echter, een security audit nodig zal zijn om het adres iets dat meer kwaad doen dan goed.

Beveiligingsaudit

Hackers die geïnteresseerd zijn in het stelen van uw informatie zou kunnen zo eenvoudig doen door het verkrijgen van toegang tot de web browser van uw computer. Ze kunnen dan stelen wachtwoorden of veiligheid vragen en antwoorden. Een webpagina zonder veiligheid zal het gemakkelijker voor iemand met kwade bedoelingen toegang tot informatie van de gebruiker te krijgen te maken.

Zelfs zonder de beveiliging van onze website in de plaats, kunnen bezoekers van uw website uw website bezoeken en krijgen wat ze voor kwamen. Je wilt niet dat dit gebeurt, omdat uw potentiële klanten geïrriteerd krijgt en minder kans op aankoop iets van jou. Daarom moet je er zeker van zijn dat u het uitvoeren van een security Audit regelmatig.

Terwijl Website Veiligheid is belangrijk, het is ook een feit dat het internet is opgegroeid. Veel mensen kunnen niet eens beseffen dat het nodig is om hun website te beschermen. Ze zullen denken van uw website als gewoon een plek waar ze vandaan komen om te bladeren of als een plaats waar ze dingen te kopen.

Een van de grootste voorbeelden van dergelijke beveiligingsmethoden is web filtering. Deze vorm van bescherming is een website uit te voeren door middel van een scanner om te zien of een website bevat ongepast materiaal. Het zal dan richt de website naar een site die een herziening van de website en wat het doet of niet bevat bevat.

E-mail filtering is een andere populaire methode voor het beschermen van uw website. De meeste e-mail systemen hebben filters die zal ingaan op potentieel aanstootgevende inhoud, en zij zullen het beledigen materiaal om uw spam-map te sturen. Echter, de meeste van deze filters niet alle van de inhoud te blokkeren die de gebruiker verwacht te krijgen.

Op een gegeven moment, is het waarschijnlijk dat de site te groot zal worden om te sorteren en te sturen naar de juiste map. Als gevolg hiervan zal het een veel mankracht nodig hebben om hem goed te laten gefilterd. Bovendien, zoals elke site groeit, zal het langer duren om het allemaal te filteren. Een security audit kan helpen om een ​​website te groot worden en daardoor de filters volledig te blokkeren.

De eisen beveiliging van een website variëren sterk afhankelijk van het doel. Sommige sites zijn strikt informatief. Deze websites hebben vaak geen veiligheidseisen helemaal niet, terwijl andere websites zijn bedoeld om te worden gebruikt voor het bedrijfsleven.

Op sommige sites, kan er een behoefte om blok e-mail filters, of zelfs gastheer-specifieke firewalls zijn. Dus moet een website security audit worden gedaan om te bepalen welke van deze is voorzien van een website vereist. Uw website moet misschien een aantal elementen van een e-mail filter en gastheer-specifieke firewall te hebben.

Voor zakelijke websites, is het een goed idee om te bepalen welke van de beveiligingsfuncties van uw website nodig zijn om uw klanten te beschermen tegen het slachtoffer worden van phishing. Phishing is een gemeenschappelijk probleem voor websites die afhankelijk zijn van de klanten in te loggen met hun persoonlijke informatie. Als klanten van een bedrijf niet voorzichtig zijn en niet hun wachtwoorden opgeslagen, konden ze uiteindelijk het verzenden van gevoelige informatie aan iemand die geen legitieme zakelijke partner kan zijn.

Het is ook belangrijk om te bepalen of een bepaalde site moet worden beschermd met een firewall. Als de gebruiker niet beschikt over een firewall op hun pc, is het mogelijk dat ze onbewust zou kunnen sturen gevoelige informatie aan een website. In de meeste gevallen zal een website met een firewall niets sturen, tenzij er een speciale gebruiker toestemming van de eigenaar. Dit zijn enkele van de beveiligingsproblemen die een security audit kan helpen bij het oplossen.

Of je probeert om uw eigen website te beschermen of moet u een security audit uitgevoerd op een grote site, een security audit is een handig ding om te hebben. Het kan u helpen uw website tegen hackers en beveiligingsproblemen die uw bedrijf kunnen schaden te beschermen.