Financieel

Het maken van een Financiële Portefeuille - Wat Is Het?

Veel mensen zijn verbaasd om te ontdekken dat veel van de belangrijkste financiële beslissingen die ze maken elke dag eigenlijk weinig te maken met hun eigen financiën. Integendeel, de belangrijkste determinanten zijn vaak een kwestie van persoonlijke voorkeur, of misschien een eenvoudige beslissing op basis van wat je gelooft om de juiste beslissing voor uw behoeften en voorkeuren zijn.

Een van de belangrijkste factoren in uw financieel plan is uw beleggingsportefeuille. Hoewel dit lijkt alsof het iets om te vermijden worden, kan het eigenlijk heel eenvoudig om overbesteding als je jezelf toestaat om te verleiden tot de verkeerde financiële programma's. Uw totale financiële portefeuille moet voldoende beurs voorraden bevatten om u financieel stabiel en duurzaam te maken.

Het is heel moeilijk om een ​​nummer op de hoogte van de aandelenmarkt die men kan hebben gezet, maar de vuistregel is tien procent van zijn totale activa niet te overschrijden. Als u wilt dat de financiële stabiliteit en welvaart op lange termijn te bereiken, is er een eindige hoeveelheid geld die men kan investeren in de aandelenmarkt. Dit wil niet zeggen dat alle beleggingen op de beurs zijn slecht; Echter, de overgrote meerderheid van de mensen zijn gewoon in de verkeerde lijn van het werk of hebben besloten dat het verstandiger is om van de beurs helemaal weg te houden.

Een andere belangrijke beslissing die u moet maken bij het plannen van uw financiële toekomst is hoe u uw inkomen zal verdelen. Sommige mensen willen hun inkomen verspreid over het jaar, terwijl anderen de voorkeur te verdelen hun inkomen na verloop van tijd. Beide soorten van de inkomensverdeling strategieën zijn goede manieren om uw spaargeld te verhogen, maar het is de laatste strategie die hebben meer kans om een ​​verhoging van uw netto waarde te produceren.

Je moet proberen om een ​​maandelijkse en jaarlijkse spaarquote vestigen in uw financiële portefeuille, zodat uw netto waarde niet drastisch te verhogen van jaar tot jaar. Helaas zijn de meeste mensen niet aan hun spaargeld adequaat te gebruiken op een manier die hen in staat stelt om te besparen op regelmatige basis, ondanks het feit dat dit is een uitstekende methode voor het verhogen van financiële zekerheid iemands.

Een van de beste financiële portefeuilles om te beginnen is de aandelenmarkt, en uw deel van aandelenposities moet een groot percentage van de aandelen in uw financiële portefeuille bevatten. Voor degenen onder u die graag om te voorkomen dat de aankoop van onroerend goed of andere onroerend goed op basis van investeringen, zijn er enkele grote vastgoedfondsen die je kunt investeren in.

Tot slot, bij het kiezen van uw volgende hypotheek, moet je ervoor zorgen dat je met de juiste beslissing. Er zijn veel verschillende hypotheekvormen uit te kiezen, dus zorg ervoor dat onderzoek en vergelijken zoveel mogelijk van deze mogelijk te maken.

Elk van de verschillende lening producten zullen een set van de rente en de betaling schema's om uit te kiezen hebben. Hoe voorzichtig je ook bent in het selecteren van uw hypotheek product, hoe beter je wordt op het einde.

Een andere financiële portefeuille te overwegen is uw IRA. Investeren in een IRA kan zeer lucratief zijn, omdat uw bijdragen aan uw pensioen-account groeien uitgestelde belastingen, en je kunt belastingen uit te stellen voor een zeer lange tijd voordat eventuele belastingen te betalen.

Een extra optie om te overwegen bij het bouwen van een financiële portefeuille is een pensioenregeling. Niet alleen kan dit zeer gunstig voor uw pensioen, maar ook om u te voorzien van een gestage stroom van inkomsten voor een mensenleven.

Tot slot, zoals ik al eerder zei, moet uw financiële portefeuille ook uw 401 (k) of 403 (b) rekening. Dit zijn zowel belasting-uitgestelde rekeningen, wat betekent dat wanneer je begint om geld op te nemen van uw rekening elke maand, krijgt u alleen belasting betalen over wat je terug te trekken.

Vergeet niet, het belangrijkste wat je kunt doen als het maken van uw financiële portefeuille is om altijd financieel te beveiligen. Je moet in staat zijn om al uw financiële verplichtingen te behandelen zonder afbreuk te doen aan uw huidige levensstijl, en je moet altijd bereid zijn om eventuele financiële noodsituatie die kunnen komen te verwerken.