Hoe u Uw Ondersteuning Customer Centric

Omdat het een ondersteunende dienst is iets dat een klant zou kunnen komen te vertrouwen op, maar er zijn veel klanten die nooit weten wanneer te bellen om een ​​verzoek om ondersteuning te plaatsen. Dit is de nummer een probleem voor de steun lijn in de telecom-industrie, en het is iets dat de meeste bedrijven proberen te helpen. Om deze reden zullen veel organisaties u vertellen dat ze niet de middelen hebben om al hun klanten te helpen. Wat kan in plaats daarvan worden gedaan om dit probleem op te lossen?

Support

Bedrijven hebben veel IT-support specialisten die zijn opgeleid om alles te doen van het nemen van een verzoek om ondersteuning aan de telefoon, het beantwoorden van de telefoon om uw vragen beantwoord. Het is heel gebruikelijk om een ​​aantal van deze call center agents die de dag af te nemen zonder voorafgaande kennisgeving te hebben. Dat is iets dat bedrijven willen vermijden, vooral als er een storing komen, dat is te groot om te behandelen. Zoals het worst case scenario gaat, bedrijven willen om te voorkomen dat het bedrijf als gevolg van een grote storing. Wanneer u omgaan met dat soort dingen, het is niet iets dat de meeste klanten kunnen verwerken zal zijn.

Hoewel de steun call center voor een lange tijd is rond, zijn er nog enkele problemen die zijn gemaakt in dat de industrie door de jaren heen. Eén van de problemen is dat de agenten oproepen onbeantwoord laat en hebben ze terug te bellen zo snel mogelijk. Met iedereen die op de telefoon, zal een klant in de wacht gezet voor uren in een tijd, en als je te wachten tot iemand om terug te keren naar de telefoon, dat is wat je uiteindelijk belt zich toch.

Het andere probleem is dat veel klanten die ondersteuning willen en hebben nog nooit gebruik gemaakt van een call center voor hun antwoorden te krijgen van de medewerker van de klantenservice, die nog nooit van dat bedrijf eerder heeft gehoord. Wanneer u uw oplossing ontvangt van het centrum, is het misschien niet overeen met wat er op de website of wat er vermeld op het probleem ticket.

Er zijn vele mogelijkheden voor het verhogen van de efficiëntie van een call center. De meeste kleine bedrijven zijn op zoek naar een speciale lijn gebruiken, omdat ze in staat zijn om het rechtstreeks te bereiken, in plaats van via een andere call center medewerker. Een andere optie is om een ​​mix van call center medewerkers, die kan worden gesplitst tussen verschillende centra gebruiken.

Veel oplossingen bedrijven bieden nu een dienst waar het niet alleen over het krijgen van steun opgelost, maar ook over hoe de klant reageert op de drager. Sommige mensen terug te bellen na slechts een paar dagen niets te horen. Anderen zullen terugbellen nadat ze hadden hun vragen beantwoord, en een nieuwe oplossing of een besluit wordt uitgevoerd.

Natuurlijk, dit is alleen het geval als het call center is betrouwbaar. Als er een vertraging met de werking ervan, kan een klant uiteindelijk het vinden van de volgende dag dat het probleem werd opgelost door hen, en niet het steunpunt. Zij kunnen meer vragen na deze te hebben, en ze kunnen niet terug helemaal.

Een andere optie is om een ​​call center op dit moment naar de klantenservice via de telefoon te vinden. Veel van de systemen die vandaag beschikbaar zijn, worden volledig geïntegreerd met de plaats waar het middel is, en wanneer ze een probleem op de site te zien, zullen ze in staat zijn om goed te krijgen aan de telefoon met de klanten. Dit zal hen in staat stellen om eventuele problemen snel op te lossen en krijgt de klant snel de juiste informatie.