Bent U het Krijgen van de Juiste voedingsstoffen Uit de Nood te Eten?

In dit artikel gaan we een kijkje op de voordelen van het UP Emergency Food en neem wat industriële processen kunnen worden verbeterd om deze producten beter beschikbaar voor het publiek. Beschouw dit als een update van het vorige artikel over "Behoud en Winning van Food."

Ups Noodstroomvoeding

Let's talk voor een moment over de verontreiniging van levensmiddelen. We herinneren ons allemaal de verhalen van voedselvergiftiging in restaurants en onze eigen ervaringen mee.

We kunnen ons de vraag stellen wat er zou gebeuren als we met behulp van methoden die niet zo efficiënt waren als ze zouden kunnen zijn? Laten we eens kijken bij dit proces en te zien hoe het kan worden verbeterd om de veiligheid van onze voedselvoorziening te verbeteren.

In de eerste plaats moeten we begrijpen wat er in het bewaren van voedsel en veiligheid. Er zijn drie basiselementen: temperatuur, vochtigheid en lucht.

In een commerciële koelcel, wordt de temperatuur gehandhaafd op de ondergrens van wat veilig is voor het dier of de mens die het eten van het vlees zou zijn. Voor commerciële vis, garnalen, pluimvee, dit is een veilige temperatuur van ongeveer 145 graden.

Watergehalte wordt gecontroleerd door de luchtvochtigheid in de atmosfeer. Vis, garnalen, pluimvee en alle watergehalte in het water zelf. De sleutel is om te blijven bevatte, zodat het niet kan verdampen, waarbij toxiciteit problemen voor mensen kan veroorzaken.

De luchtcirculatie is noodzakelijk om de verwijdering van de lucht overgedragen puin te vergemakkelijken. Deze klompjes van vuil en bugs kunnen lucht overgedragen giftige stoffen, die dodelijk kan zijn voor mensen en andere dieren te creëren. Air beweging helpt om deze airborne ziekteverwekkers te voorkomen en helpt om te voorkomen dat het invoeren van het eten en te vervuilen.

Zodra deze drie onderdelen van het bewaren van voedsel zijn in de plaats, een ander ding dat we kunnen doen is het verbeteren van de efficiëntie van het proces van het extraheren van het voedsel. Veel voedingsbedrijven en industrieel proces fabrikanten niet meer aan op dringende voedselhulp.

Ze zijn in het bedrijf van de productie en de verkoop van voedsel, niet supplementen, dus het feit dat ze niet bieden tot noodvoedselhulp producten moet echt niet een groot probleem zijn. Echter, ze bieden een hoge kwaliteit noodvoedselhulp product dat niet echt veel voeding bevat.

Natuurlijk kan het bedrijf de verkoop van deze producten niet verkopen de juiste hoeveelheid eiwitten, vitaminen en mineralen. Het is maar net wat ze verkopen, maar als je de juiste hoeveelheid voeding wilt in uw noodvoedselhulp, dan moet je ergens anders kijken.

Hier is waar biologische voedingsmiddelen komen. Biologisch voedsel bedrijven meestal gebruik van dezelfde processen als de grotere bedrijven, maar ze nemen een andere benadering van dit proces en ervoor te zorgen dat hun producten voldoen aan de FDA-normen.

Het hoge niveau van kwaliteit biologische voedingsproducten die nu beschikbaar zijn, zijn ook beschikbaar voor degenen die ervoor kiezen om de wijziging door te voeren. Zoals u kunt zien, zijn er veel voordelen aan het maken van de overstap naar UP Emergency Food en de beste is van de voordelen voor de gezondheid.