Informatie over Euro Pallet Sourcing

Europallets zijn de grootste pallets in Europa, ze hebben over het algemeen afmetingen van 1500 mm x 800 mm, ze hebben meestal afmetingen van 1800 mm x 1000 mm. Deze pallets hebben een zeer interessante geschiedenis, nadat ze voor het eerst werden ontwikkeld door de gezamenlijke spoorweg van de Europese landen; België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland).

Europallet

In die tijd was het enige dat u met deze pallets kon doen, uw goederen inpakken en omdat ze niet groot genoeg waren om pallets op te slaan, waren ze gemaakt van karton. Naarmate de industrie zich ontwikkelde, begonnen fabrikanten zich echter te realiseren dat deze kleine pallets konden worden vervaardigd in de verschillende maten die we tegenwoordig zien.

Pallets kunnen nu worden vervaardigd uit veel verschillende materialen, waaronder karton, plastic of zelfs hout. Er zijn veel verschillende soorten pallets die worden gebruikt voor het verpakken en opslaan van producten.

Als we het hebben over plastic pallets, ze zijn gemaakt van polystyreen en zijn heel gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn ook uitstekend geschikt voor het opslaan van kleinere goederen en voorkomen dat ze beschadigd raken. Houten pallets daarentegen zijn gemaakt van hout en het is erg belangrijk dat ze goed worden afgedicht zodat er geen lekken zijn. Er zijn ook speciale soorten houten pallets die bekend staan ​​als pallets van kunststof.

Gebleken is dat het gebruik van de europallet geen schade toebrengt aan uw goederen, aangezien deze niet zo zwaar is als hij eruitziet. Hetzelfde geldt voor houten pallets, aangezien deze ook minder omvangrijk zijn. Dit soort pallets kost doorgaans meer dan andere pallets. U kunt bij online winkels goede deals krijgen voor houten pallets.

Het is belangrijk op te merken dat de grootte van de pallet die u voor uw product gebruikt, afhangt van de hoeveelheid goederen die u erin wilt verpakken. Als u een groot artikel verzendt, kan het de moeite waard zijn om in een dubbele pallet te investeren. Als u echter een klein aantal kleine artikelen verpakt, is één pallet voldoende. Zorg er bij het selecteren van de maat van uw pallet voor dat u er een koopt die op al uw goederen kan passen.

Het gebruik van pallets voor uw bedrijf heeft veel voordelen. Ten eerste, wanneer u ze bij een online winkel koopt, worden ze vaak bij u aan de deur afgeleverd en kunt u er zeker van zijn dat ze veilig zijn, aangezien ze rechtstreeks vanuit de fabriek worden verzonden. U kunt ook prijzen vergelijken en de beste deal kiezen, sommige online winkels bieden gratis levering.

Houd er bij het kopen van pallets altijd rekening mee dat ze uw nieuwe product mogelijk niet aan uw specifieke eisen kunnen aanpassen. Ze kunnen bijvoorbeeld het product dat u heeft besteld niet vasthouden, afhankelijk van het gewicht.

Pallets zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder aluminium, koper, staal, vinyl en zelfs plastic. Zorg ervoor dat u de juiste aanschaft voor de behoeften van uw bedrijf.

Het belangrijkste om in gedachten te houden bij het overwegen van pallets, is dat ze al uw goederen moeten kunnen bevatten. Kies niet de eerste pallet die u tegenkomt, want u zou kunnen eindigen met een item dat uw goederen niet kan vervoeren. Als u bijvoorbeeld twee pallets tegelijk koopt, zouden ze al uw producten moeten kunnen vervoeren, maar ze passen vanwege de grootte niet bij elkaar.

Voordat u uw pallets bestelt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u heeft gecontroleerd of ze geschikt zijn voor gebruik in de Europese Unie. Dit betekent dat ze voldoen aan de relevante EU-regelgeving met betrekking tot pallets.

Heeft u niet veel tijd om uw pallets te bestellen dan zijn er veel bedrijven waar u terecht kunt die deze artikelen tegen een redelijke prijs aan u leveren. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze goed aan uw eisen voldoen voordat u uw definitieve aankoop doet.