Regeling Werkuren

Een Kort Overzicht van de Uren van de Regeling

The Hours Scheme is niet een van de meest ingewikkelde systemen in de wereld, maar als je ermee werken, het is een goed te begrijpen. Het maakt gebruik van zowel vaste als variabele uur, het gebruik ervan volgens overeenkomst tussen een werkgever en een werknemer.

Om dit te berekenen, moeten we eerst definiëren wat 'werk' is en waar het vandaan komt. Want het is zeer belangrijk om te begrijpen wat een werknemer doet in zijn of haar baan, laten we beginnen met de rol van de werknemer.

Een medewerker maakt deel uit van een bedrijf dat zelf een business unit. Dit apparaat is een afzonderlijke juridische entiteit met een specifieke set van zakelijke activiteiten die deel uitmaken van een bedrijf. Dit maakt de werknemer een integraal onderdeel van het bedrijf zelf.

In een bepaalde dag, zal er een bepaalde reeks van zakelijke activiteiten die zullen optreden gedurende de werkdag. Deze activiteiten kunnen bestaan ​​uit procedures zoals het kopen van materialen of ze te verkopen, het voorbereiden van producten voor de markt, de vervaardiging van producten, enz. Als de werknemer presteert deze activiteiten ten behoeve van het maken van een winst voor het bedrijf, ze werken.

Als dezelfde werknemer wordt ingehuurd voor twee banen, een van de eerste dag en de andere op de tweede dag, ze zijn het uitvoeren van verschillende taken. Een daarvan is het werken voor de dag, de andere voor de nacht.

Als ze alleen zijn ingehuurd voor een baan, zijn ze naar verwachting worden betaald voor de uren zij werkzaam zijn. Hun werktijden zullen door hun werkgever worden ingesteld. Ze hebben geen zeggenschap over hoeveel ze worden betaald of voor hoe lang ze gaat werken.

De werkgever heeft echter volledige controle over de werktijden voor de nacht werknemer. Hun werkgever zal hen precies vertellen hoeveel uur ze zullen werken. Hun werktijden worden normaliter vastgesteld op een vaste rente en ze kunnen alleen worden gemaakt om te werken voor een bepaalde tijd.

Vaste uren worden gewoonlijk vastgesteld voor de werknemer aan de slag gaat. Als er een probleem is, zullen zij de situatie te bespreken en afspraken maken over het aantal uren dat de werknemer wordt verwacht dat het werk in de loop van de komende dagen. Zij zullen meestal het eens over een vast percentage van de hele werkweek.

Vaste uren komen vaak voor in het Verenigd Koninkrijk. Sommige werknemers de voorkeur aan meer uren in de week werken. Maar dit is over het algemeen beperkt is tot op zekere hoogte als gevolg van de werkelijke tijd dat ze werken.

Zo zal een werknemer die recht heeft op vijftien uur van pay per week doorgaans verwacht dat veertig uur per week te werken. Aan de andere kant zal een werknemer die heeft slechts recht op drie uur van pay-per week doorgaans verwacht dat tien uur werken. Natuurlijk zijn deze percentages zijn afhankelijk van de aard van de functie van de medewerker presteert.

Uurloners gemiddeld werk tussen de dertig en veertig uur per week. Ter vergelijking, bedienden gemiddeld werkzaamheden tussen de zestig en tachtig uur per week.

The Hours Scheme zorgt ervoor dat iedere werknemer heeft een duidelijk gedefinieerde set van de arbeidstijd. Elk van deze is overeengekomen tussen de werkgever en de werknemer, volgens de overeengekomen contract.