Soorten Aansluitingen

Klemmen inrichtingen voor verbinding met telecommunicatienetwerken, die doorgaans op verschillende niveaus in de communicatienetwerken. Enkele veel voorkomende terminals zijn onder meer:

Cisco Systems. De meest gebruikte terminal Cisco, dat ook bekend staat als Cisco Systems. Dit komt omdat dit systeem is ontworpen door Cisco, waarin veel verschillende kenmerken gemeen met de Cisco Systems heeft.

Analog-Digital Converters (ADC). Een analoog-digitaal omzetter (ADC) is een inrichting voor het omzetten van analoge signalen in digitale degenen, die vervolgens worden verzonden via digitaal-analoog omzetters. Naast het gebruik als terminals, enkele van de meest gebruikte analoog-digitaal omzetters omvatten D-Sub, HDMI, USB 2.0 en RCA ingang / uitgangsaansluitingen.

Serial Port. Een van de meest gebruikte typen terminals in de wereld is de seriële poort, die werd uitgevonden door AT & T.

Digitaal-analoog converter (DAC). Enkele van de populaire analoog-digitaal converters zijn DVI, VGA en DVP. Andere populaire analoog-digitaal converters zijn coaxiale kabels, coaxiale digitale kabel, digitale optische Interface (DVI), Analoge Video Interface (AVI), en Digital Audio Interface (DVI).

Eindapparaten zijn gewoonlijk aangesloten tussen apparaten via seriële poorten, digitaal-analoog omzetters (DAC), analoog-digitaal converter (ADC), of via analoog-coaxiale kabel (ADC). Hoewel veel terminals zijn nu in staat om verzenden van gegevens via digitale netwerken, een aantal van de oudste terminal apparaten kunnen niet van gegevens via digitale netwerken te sturen. Sinds hun eerste introductie. Vandaag hebben we terminals die gebruikt worden in de publieke en private netwerken, telecommunicatie-netwerken, zakelijke netwerken, militaire en commerciële netwerken, het onderwijs, het bedrijfsleven, en industriële netwerken en nog veel meer.

Modern aansluitingen worden gebruikt op verschillende manieren. Sommigen van hen zijn ontworpen voor persoonlijk gebruik, zoals mobiele telefoons en PDA's. Anderen zijn ontworpen voor zakelijk gebruik, waaronder kantoren aan huis en computers. De meeste zakelijke toepassingen hebben hun eigen terminals, terwijl sommige van de persoonlijk gebruik terminals worden alleen gebruikt voor persoonlijke doeleinden.

Communicatie-inrichtingen worden gebruikt voor het vervoer van communicatiesignalen voor veel verschillende doeleinden in het netwerk. Deze omvatten het overbrengen van gegevens van het ene netwerk naar het andere, het bewaken en opslaan van gegevens en opslaan van informatie en het verzenden of ontvangen van signalen voor spraak, video, afbeeldingen en grafieken. via netwerken, apparaten met andere apparaten in het netwerk en voor afstandsbediening en opdracht en messaging doeleinden en meer aansluiten.

Verschillende soorten terminals hebben verschillende functies en sommige gebruik maken van verschillende apparaten. Vele malen het zal afhangen van het gebruik van de terminal of het daadwerkelijk zal functioneren in uw omgeving of niet. Enkele van de meest gebruikte apparaten in deze systemen zijn: