Burgelijke Bouwkunde

Waar u op moet letten bij het zoeken naar een baan in de civiele techniek

Als je geïnteresseerd bent om als civiel ingenieur te werken, moet je je bachelordiploma en een masterdiploma behalen. Het curriculum varieert van staat tot staat, maar u leert over het algemeen over de principes van ontwerp, civiele technologie, wiskunde, statistiek en informatica. Voor een carrière in civiele techniek is meestal zowel een ingenieursdiploma als een masterdiploma vereist. Je moet ook specifieke cursussen volgen om je kennis toe te passen op een baan als ingenieur.

Een beroep als burgerlijk ingenieur is interdisciplinair, wat betekent dat u gebruik zult maken van vele disciplines, allemaal gericht op het oplossen van dezelfde problemen. Verschillende staten hebben ook verschillende individuele licentievereisten voor afgestudeerden in engineering. Om u op weg te helpen met uw carrière in de civiele techniek, vindt u hier een lijst met enkele van de meest voorkomende banen die beschikbaar zijn.

Mechanische ingenieurs. Zoals de titel suggereert, ontwerpen en bouwen deze professionals de mechanische onderdelen van een gebouw, van de mechanische fundering tot de mechanische onderdelen die de bouwmachines aansturen. Veel werktuigbouwkundigen werken aan bruggen, dammen, luchthavens en andere gebouwen waarbij het belangrijkste doel van de constructie is om de grond op te houden door deze te ondersteunen. Deze ingenieurs moeten het probleem kunnen oplossen van hoe een apparaat werkt, of van welk mechanisch systeem het is gemaakt.

Civiele ingenieurs. Een burgerlijk ingenieur is een professional die is opgeleid om constructies van gebouwen en andere constructies te ontwerpen en te bouwen. Ze kunnen ook samenwerken met architecten, planners of ingenieurs die hun diensten willen gebruiken om een ​​gebouw of andere structuur te plannen en te bouwen. Veel civiel-ingenieurs werken aan grote projecten waarbij een gebouw wordt gebouwd, zoals een woningbouwproject of een grote weg- of spoorlijn.

Elektrische ingenieurs. Een burgerlijk ingenieur werkt ook aan het ontwerp van elektrische systemen. Ze werken meestal om de componenten van een gebouw te ontwerpen, inclusief de elektrische bedrading en de elektrische componenten van het sanitair en de verwarming van het gebouw. Ze kunnen ook betrokken zijn bij de planning en implementatie van de elektrische installatie van het gebouw.

Sanitair ingenieurs. De rol van een civiel ingenieur beperkt zich niet alleen tot het bouwen van gebouwen, maar ze werken ook om ze te onderhouden. Een loodgieter is iemand die de eigenaar van een gebouw kan helpen om de sanitair- en verwarmingssystemen op hun gebouw te onderhouden.

Structurele ingenieurs. Een bouwkundig ingenieur onderzoekt hoe gebouwen onder druk staan. Ze kunnen werken om te bepalen wat er moet worden gebouwd om te voorkomen dat gebouwen lekken, instorten of anderszins falen in bepaalde situaties, inclusief schade door aardbevingen.

Alle civiel-ingenieurs kunnen op verschillende gebieden van de civiele techniek werken, maar er zijn er veel waarin zij gespecialiseerd zijn. Als u op zoek bent naar een baan op een van deze gebieden, wilt u wat tijd besteden aan het leren over het onderwerp zodat u kunt de informatie die u leert, toepassen op uw nieuwe functie.

U moet een van de twee dingen weten voordat u burgerlijk ingenieur kunt worden. Het eerste dat u moet doen, is een hbo-opleiding behalen, meestal een bachelordiploma. Dit komt omdat civiele techniek veel wiskunde en veel wiskundige vaardigheden met zich meebrengt.

Zodra je je bachelordiploma hebt behaald, kun je je kennis toepassen op banen waarvoor een bepaald niveau van civiele techniek vereist is. Vervolgens kunt u desgewenst een masterdiploma behalen. of zelfs promoveren als je veel meer kennis hebt op dit gebied.

Er zijn enkele dingen waar u aan wilt denken bij het krijgen van een technische baan. Het eerste waar u aan wilt denken, is het soort baan waarnaar u solliciteert.

Het tweede dat u in overweging wilt nemen, is hoeveel u wilt betalen, hoeveel ervaring u heeft en of u bereid bent te verhuizen om uw technische baan te krijgen. Als u de antwoorden op deze vragen niet weet, is het een goed idee om er vroeg in uw carrière achter te komen, omdat het erg moeilijk voor u zal zijn om van gedachten te veranderen en het bedrijf te veranderen als u eenmaal bent aangenomen.