Drone Fotograaf

Een dronefotograaf kiezen

Er zijn tal van toepassingen voor dronefotografie, daarom wordt het kiezen van de juiste dronefotograaf uiterst belangrijk. Als je eenmaal een drone-camera hebt gekozen, stel je potentiële dronefotografen dan altijd voor dat je ten minste een FAA Part 107 FAA Remote Pilot-certificaat hebt gehad (indien mogelijk). Dit zorgt ervoor dat als er ooit iets misgaat tijdens de shoot, je de verantwoordelijkheid van je drone-operator kunt claimen en niet alleen je drone-camera.

Als je een dronefotograaf wilt inhuren, overweeg dan om hen te vragen of ze bekend zijn met de terminologie van UAV / drones en ook wat voor soort drone ze gebruiken. Hoewel sommige dronefotografen dit misschien niet weten, zijn velen bekend met UAV's en droneterminologie. Dit maakt het u gemakkelijker als er iets misgaat tijdens uw fotosessie.

Zorg ervoor dat de drone-camera die u kiest afbeeldingen of video's kan vastleggen in high definition (HD) of standard definition (SD) formaat. Hoewel de meeste drones alleen high definition (HD) formaten aankunnen, moet je ervoor zorgen dat je in het juiste formaat kunt kijken als je je beeldmateriaal naar je website probeert te uploaden.

Het volgende dat u moet overwegen bij het inhuren van een drone-fotobedrijf, is het aantal modellen dat ze aanbieden, evenals het aantal batterijen dat ze nodig hebben. De meeste drones hebben twee of drie batterijen per vlucht nodig, dus als je meer dan één drone wilt hebben, moet je ervoor zorgen dat je een bedrijf inhuurt dat meer dan één drone levert.

Een ding dat je misschien interesseert in termen van het soort drones dat je wilt inhuren, is hoeveel camera's ze aanbieden, hoe ze werken en of ze al dan niet vooraf geladen beeldmateriaal hebben. Het is vaak de moeite waard om een ​​paar verschillende modellen in te huren in plaats van direct een model aan te schaffen, vooral als je meer dan een of twee camera's wilt voor de shoot.

Het volgende waar u naar moet kijken, is of de drone die u inhuurt al dan niet een afstandsbediening heeft. Sommige drones hebben een afstandsbediening nodig om goed te kunnen werken.

Voordat u een bepaald type drone kiest, moet u naar hun eerdere werk vragen om te zien of ze er goede ervaringen mee hebben. Ga niet met het goedkoopste bedrijf dat u vindt, het is altijd een goed idee om wat onderzoek te doen voordat u ervoor kiest om bij een specifieke aanbieder te huren. Sommige dronefotografen zijn misschien onervaren en vragen te veel voor hun diensten.

Bij het kiezen van het type service dat u wilt, is het belangrijk om in gedachten te houden dat dronefotografie en -technologie voortdurend in ontwikkeling is, dus er worden voortdurend nieuwe modellen en functies geïntroduceerd. Hoewel u waarschijnlijk dezelfde drone kunt gebruiken voor de klus, is het altijd handig om een ​​ervaren drone-fotograaf in te schakelen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke kwaliteit en resultaten krijgt.

Als je een drone-fotograaf voor commercieel gebruik probeert te huren, kun je overwegen om de drone zelf te huren in plaats van de antenne-uitrusting, of je kunt zelfs je eigen model aanschaffen om geld te besparen. U kunt ook kiezen tussen kleine, middelgrote en grote modellen, aangezien er een verscheidenheid aan modellen beschikbaar is, dus het zal nodig zijn om te overwegen hoeveel tijd u daadwerkelijk beschikbaar heeft voor de shoot en hoeveel foto's of video's u in de korte en middellange termijn.

Als je geen tijd hebt om een ​​professionele dronefotograaf in te huren, kun je overwegen om een ​​camera-drone te huren om luchtfoto's en video's te maken zonder de hulp van een professional. Er zijn nogal wat bedrijven die dit soort service op internet aanbieden, maar u moet een paar sites bekijken voordat u een beslissing neemt over welk bedrijf het beste voor u is.

Als je op zoek bent naar geweldige foto's en video's voor je website, of als je gewoon op zoek bent naar fantastische foto's voor persoonlijk gebruik, dan zou je moeten overwegen om een ​​dronefotograaf in te huren die beide biedt. Dit is een geweldige manier om verbluffende beelden vast te leggen voor persoonlijk gebruik, maar het kan ook een uitstekende manier zijn om een ​​merkimago voor uw bedrijf te creëren. De meeste mensen die een drone voor een persoonlijk doel huren, zullen nooit hun eigen foto's of video's maken, dus het hebben van een dronefotograaf die ook beeldmateriaal kan maken, zal helpen om professionelere afbeeldingen en video's te maken.

Naast de bovengenoemde punten, zou je ook moeten overwegen om een ​​dronefotograaf in te huren die ervaring heeft met het type terrein of locatie dat je wilt fotograferen. Aangezien sommige locaties moeilijk te bestrijken zijn, kan het handig zijn om een ​​professional in uw hoek te hebben om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke beelden krijgt voor uw doeleinden.