De Toekomst van het Toezicht en de Toekomst van de Drones

De onbemande vliegtuigen (UAV) en de bijbehorende technologie, zoals de Drone videocamera's, zijn de toekomst van de surveillance-industrie. Zij zijn de technologische evolutie van bewakingscamera's en video surveillance in het algemeen. Met de groeiende behoefte aan toezicht van zowel natuurlijke en door de mens gemaakte omgevingen, is de behoefte aan bewakingscamera's belangrijker geworden.

Drone Video

Naast het feit dat deze onbemande vliegtuigen hebben de mogelijkheid om te vliegen op lage en hoge hoogtes, zijn ze in staat om te werken in extreme weersomstandigheden. Als zodanig, zijn ze in staat om video surveillance van de plaatsen die anders onbereikbaar zouden zijn te verstrekken. Bijvoorbeeld, kunnen ze vliegen over gebieden die moeilijk toegankelijk zijn, zoals een grote dam of booreiland.

Videobewaking is vooral van belang in de olie- en gasindustrie, omdat oliemaatschappijen worden geconfronteerd met een aantal problemen met de veiligheid van hun putten. Deze problemen zijn onder andere defecte apparatuur, het niet om te controleren op lekken, evenals de kans op een explosie. Video camera's zijn in staat om de locatie en de staat van de putten te controleren door het opnemen van hun beweging op film. Deze beelden kunnen vervolgens worden geanalyseerd door de exploitanten van de apparatuur om de status van de putten te bepalen.

Veel oliemaatschappijen zijn ook in staat om de locatie en de beweging van putten te volgen door middel van het gebruik van het internet. Aangezien deze putjes bevinden zich op een afgelegen vlak, het internet kan een middel bewaking op afstand van de boorapparatuur te verschaffen. Dit wordt vaak gebruikt als een middel om de kosten te verlagen en de risico's die betrokken kunnen zijn bij het gebruik van de apparatuur te beperken.

Drone video en fotografie is in staat om dezelfde soorten informatie te verstrekken aan de olie- en gasbedrijven als het in staat om aan de controle van een put. Dit komt omdat de camera zelf kan opnemen en verzenden van gegevens naar een ontvanger. Bovendien is de apparatuur kan opnemen beelden, dat door een computer kan worden bekeken. De beelden kunnen worden bekeken in real-time en kan worden aan de exploitanten op de grond op de grond via het internet uitgezonden, evenals aan de exploitanten. Dit betekent dat de exploitanten de activiteiten van putten met video, die is real-time kunnen controleren en kunnen beelden van het boren en operaties op de grond te bekijken.

Hoewel er vele manieren waarop drones kunnen worden gebruikt in de olie- en gasindustrie, de grootste gebruik is nog steeds door het gebruik van videobewaking. De afbeeldingen en video's geproduceerd door drones kunnen de olie- en gasindustrie te voorzien van de informatie die ze nodig hebben om hun werknemers te beschermen en hen te voorzien van een gevoel van veiligheid op het werk. Hoewel er vele toepassingen voor de Drone camera, de meest populaire toepassing is als een middel om video surveillance, met name de video, die via het internet kunnen worden verzonden.