Het nemen van Foto 's en Video' s Met een Drone - Fly Veilig Bij het Nemen van Foto ' s

De meeste mensen die hebben gemaakt van de hobby van steeds een drone piloot doen dat voor de opwinding en de sensatie van het vliegen zo'n unieke en spannende machine. Ze houden ervan om hun onderzoek over hoe ze hun drone vliegen en leren zo veel als ze kunnen over wat ze moeten weten om het veilig te doen. Natuurlijk, ze ook houden van het nemen van foto's en video's van hun vluchten. Een groot deel van deze hobby is het vastleggen van die ongelooflijke luchtfoto's voor het nageslacht en het weergeven van hen in hun huizen.

Drone Piloot

Het is een enorm gevoel van voldoening om te kunnen om de beste foto's te maken die u kunt wanneer je vliegt uw drone. De beste van hen gaan naar digitale prints en tentoongesteld in uw huis, kantoor, of zelfs uw woonkamer als je de ruimte hebt. Voor de drone piloot die wil zijn of haar fantastische foto's en video's weer te geven, is het noodzakelijk dat zij de beperkingen van hun camera's te begrijpen.

Bij het nemen van foto's en video's met een drone, moet de camera worden ingesteld op de laagst mogelijke instellingen. Hoewel dit klinkt misschien als gezond verstand, het is eigenlijk de belangrijkste regel dat een drone piloot moet volgen. Hieronder staan ​​een aantal suggesties die u zullen helpen een drone piloot om het meeste uit hun camera te halen en voorkomen dat je teleurgesteld in de eindresultaten.

Het eerste dat een drone piloot moet doen is ervoor te zorgen dat de lens is ingesteld op de verste instelling. Dit betekent dat de drone piloot zal nemen van de grootste foto's die ze kunnen. Te vaak, drone piloten overijverig zijn met de zoom-instellingen op hun camera's. De zoominstellingen kan vrij gemakkelijk worden aangepast door de linker of rechter muisknop ingedrukt te houden en te klikken op een knop of het wiel. Op deze manier kunt u de zoomfactor voor het beeld dat u wilt nemen te controleren.

Als je vliegt uw drone in de lucht, zorg ervoor dat je het niet in de buurt zijn vliegende objecten. Een van de makkelijkste manieren om een ​​opname te maken is om uw drone op een hoogte vliegen waar er niets rond. Het heeft geen zin in het nemen van foto's of video's van dat object als je vliegt uw drone doorheen. In dit geval zal de drone piloot moet de camera sluitertijd tot het minimum te verlagen om te voorkomen crashen in het object.

Nog een tip dat een drone piloot kan doen om foto's te maken op een laag genoeg niveau om te vermijden crashen is om de camera ingesteld op een lager niveau. Dit betekent dat de camera zal moeten minder worden ingezoomd op de foto die u wilt nemen. De drone piloot zal moeten ervoor zorgen dat ze vliegen boven 3-5 mijl boven de grond om te voorkomen dat de sluiter te verlagen.

Nog een tip dat een drone piloot kan doen om te voorkomen crashen bij het nemen van foto's is om ervoor te zorgen dat de drones stabilisatie systeem is uitgeschakeld. Het is noodzakelijk dat dit systeem wordt uitgeschakeld tijdens de vlucht, omdat het trillingen die kunnen leiden tot de drones propellers te breken of zelfs in brand kunnen veroorzaken. Er is niets meer frustrerend dan te wachten op uw foto's om uit te komen wanneer de stabilisator is ingeschakeld. Zorg ervoor dat u niet te gebruiken tijdens het vliegen de drone.

Als de drone piloot wil foto's te maken op een lager niveau, moeten ze ervoor zorgen dat ze goed de instelling die ze willen gebruiken hebben geïdentificeerd. Dit komt omdat de meeste camera's alleen zal werken in bepaalde modi. Het grootste deel van de tijd, zal de camera te bedienen in een van de gemeenschappelijke modi en zal een keuze op welke instelling voor gebruik niet.

Er zijn twee veel voorkomende modi die de meeste camera's zal hebben. Een daarvan is de witbalans-modus die het beeld van een bepaalde kleur zal tonen. Deze instelling wordt het vaakst ingeschakeld 's nachts wanneer er weinig of geen licht. Het wordt aanbevolen dat de drone piloot zet de mode op de hoogste instelling die ze kunnen op hun camera in om de meest accurate en mooie shots te krijgen.

De andere instelling die de meeste camera's zal hebben, is het contrast modus. Deze instelling zal fleuren het beeld en de kleuren te veranderen, zodat het lijkt alsof het is in kleur. Veel drone piloten zullen deze instelling gebruiken als ze willen om een ​​gebied van hun gezichtsveld te markeren. of wanneer ze willen het luchtruim van hun gezichtsveld pop te maken.

De beste manier om te voorkomen dat vliegen je drone op een onveilige manier bij het nemen van foto's is de camera ingesteld op de handmatige modus. U kunt het zoomniveau van de camera zo instellen dat u alle details kan zien dat je wilt en niet overdrijven. Op deze manier kunt u voorkomen dat crashen in objecten die u zou kunnen schaden of in de weg van de foto's die u neemt.