Luchtbeelden Van Sportmanifestaties

Luchtfoto 'S En Video' S Transformeren Sport Fotografie

Luchtfoto's van sportmanifestaties is de toekomst van Sports Photography. Of u nu een Sports Fotograaf, luchtfotograaf, of een Aerial Video maker.

Vliegen met een vliegtuig naar de sportevenementen in uw omgeving vast te leggen is hard op weg de beste methode van het vastleggen van sport momenten. Luchtfoto's laten sportfans om niet alleen de actie uit de hemel, maar ook de supporters. Aerial Video Als een technologie die in de kinderschoenen staat op dit moment is zeker uit te groeien tot een krachtig instrument.

Naast het verstrekken van een aantal van de grootste video en afbeeldingen ooit gevangen in sportevenementen Luchtfoto's zal helpen om de focus buiten het speelveld te nemen en plaats waar het behoort, aan de fans. De technologie is in de vorm van drones en elektrische RC helicopter vliegtuigen.

Hoe ze werken? Een van de meest innovatieve technologieën is ontwikkeld door een bedrijf in Colorado, dat een kleine onbemande luchtvaartuigen (UAV) heeft ontworpen, dat net zo werkt als een videocamera.

De elektrische afstandsbediening kan worden bediend met behulp van een computerprogramma dat bepaalde informatie erkent, zoals de naam van de spelers, het aantal teamleden, de tijd van het spel, enz. Drones zijn in de productie nu en verwacht wordt dat de eerste productie zal van recreatief gebruik zijn.

De toekomst van sportevenementen is niet alleen worden gevangen in de huidige games, zal het ook worden gebruikt in nieuwe stadions en locaties. Deze technologie zal toestaan ​​dat een kijker om het hele stadion vanuit de lucht te bekijken zonder dat u het comfort van hun eigen huis te verlaten. In de toekomst kunt u zelfs in staat zijn om een ​​drone controle en hebben het u volgen.

Ik heb een aantal zeer spannende nieuws dat drone fotografie en video nog veel meer betaalbaar en interessant voor alle consumenten zal maken. Dit zal iedereen te laten vanuit de lucht foto's en video's maken en deze delen met vrienden en familie op een nationaal niveau. Drones zal binnenkort in staat zijn om hoge kwaliteit, professioneel uitziende beelden van de lucht en helpen consumenten te nemen om hoge kwaliteit luchtfoto's van overal in de wereld vast te leggen. Als een zaak van feit dat ze in staat zijn om dit te doen van de veiligheid van uw huis met een paar knoppen geduwd.

Op dit moment is de enige manier om deze beelden van hoge kwaliteit te krijgen is om een ​​dure en zeer beperkte helikopter vliegen, maar drones zijn het antwoord. Dit zal alles over fotografie en videografie veranderen.

Aerial video's en afbeeldingen zal meer een onderdeel van het dagelijks leven. In plaats van alleen maar kijken in de stadions, scholen, of steden, een dag per dag zou u in uw achtertuin het vastleggen van beelden van hoge en video kwaliteit.

U ontvangt binnenkort een nieuw verkooppunt om je luchtfoto's en video's die nu een deel van je leven te nemen. Het is ook denkbaar dat je luchtfoto's en video's te zien op een grotere schaal in sportevenementen.

We hebben luchtfoto's en video's in de afgelopen jaren genomen van vliegtuigen en allemaal hebben ze spectaculair. We zullen binnenkort zien deze technologie toegepast op de luchten boven de straten van onze huizen.