De juiste baan als milieucoördinator

Er zijn bepaalde dingen waar je op moet letten bij het beoordelen van cv's en het solliciteren naar banen als milieucoördinator. Als je bent aangenomen, heb je waarschijnlijk tijd besteed aan onderzoek om ervoor te zorgen dat je alle kennis hebt die je nodig hebt om je taken te vervullen. Hieronder staan ​​enkele dingen om te onthouden bij het zoeken naar banen als milieucoördinator:

Milieucordinator

Vaardigheden - Zoek mensen die weten hoe ze moeten doen waar ze goed in zijn. Als het om het milieu gaat, ben je waarschijnlijk verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van projecten om een ​​veilige omgeving te garanderen. U werkt bijvoorbeeld aan een project waarbij u werkt aan het verbeteren van de energie-efficiëntie, het verminderen van emissies of het verminderen van de hoeveelheid gebruikte giftige chemicaliën. Probeer bij het opsommen van uw vaardigheden alle aspecten van milieuwerk op te nemen, inclusief de kennis en ervaring die u op dit gebied hebt.

Onderwijs - Dit zal u helpen te bepalen of u het in zich hebt om de verantwoordelijkheden van de milieucoördinator in te vullen. Er zijn veel scholen die programma's op dit gebied aanbieden, maar u moet ook weten wat u kunt krijgen van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit. De meeste staten eisen dat afgestudeerden een cursus volgen die alle basiscursussen met betrekking tot milieukwesties omvat. Als u cursussen wilt volgen die geen betrekking hebben op milieukwesties, laat dit dan van tevoren weten. Het is belangrijk om bij elke school die deze cursussen aanbiedt na te vragen wat voor soort training je daar kunt krijgen. Het is beter om bij minstens drie scholen te overleggen voordat u een keuze maakt.

Certificering - Als je denkt dat je het in je hebt om coördinator te zijn, maar niet bereid bent om geld uit te geven aan lessen, kun je overwegen om een ​​certificaat te krijgen. Er zijn enkele organisaties waarmee u zich op een bepaald gebied kunt laten certificeren, zoals het Certified Environmental Health Specialist (CEHS) -programma. U moet de tijd nemen om de beschikbare CEHS-certificeringsopties te verkennen om er een te vinden die past bij uw persoonlijkheid en carrièredoelen.

Certificeringen - Wanneer u op zoek bent naar certificeringen, wilt u iets kiezen dat verband houdt met het door u gekozen studiegebied. Als je al certificeringen hebt op andere gebieden die je zullen helpen bij het vinden van de baan die je wilt, kan dit je meer geloofwaardigheid geven en je misschien onderscheiden van de rest. Als je het gevoel hebt dat je hebt wat nodig is, overweeg dan om vacatures te zoeken met specifieke vermeldingen voor certificeringsprogramma's. U zult misschien verbaasd zijn over het aantal banen waarvoor certificering vereist is, dus houd deze in de buurt.

Dit zijn slechts enkele tips om u te helpen bij het vinden van de beste banen voor milieucoördinatoren. U zult al uw opties willen bekijken en ervoor zorgen dat u in gedachten houdt wat u moet doen om u te onderscheiden van de rest. U kunt zelfs merken dat u de baan krijgt waar u van droomt.