Waterzuivering

Wat is de Beste waterzuivering?

Waterzuivering is de procedure voor het elimineren van ongewenste substanties, met name opgeloste stoffen in water, waardoor het geschikt is om te worden gebruikt om te drinken. Dit omvat gewoonlijk de verwijdering van pesticiden, herbiciden, fluoride, zware metalen en andere potentieel gevaarlijke stoffen.

Een waterzuiveraar kan worden onderverdeeld in twee categorieën, afhankelijk van het type verontreinigingen verwijderd. Destillatie filters verwijdert de verontreinigingen door het forceren van water door een spoel of een andere structuur bij extreem hoge temperaturen en drukken, gewoonlijk honderden atmosfeer druk. Destillatie verwijdert ook de zuurstof uit water, dat bacteriën en micro-organismen te vernietigen.

Omgekeerde osmose filters verwijderen van deze verontreinigingen door een membraan dat water door een poreus filtermateriaal. Als water door het membraan, het poreuze materiaal filtert de verontreinigingen, terwijl de essentiële mineralen en watermoleculen passeren. Dit type filtersysteem kan lood, kwik, chloor te verwijderen, en bijna alle van de natuurlijk voorkomende verontreinigingen uit drinkwater.

Andere soorten waterzuiveringsinstallaties efficiënter zijn dan omgekeerde osmose systemen, en ze laten watermoleculen door te laten zonder schade aan het membraan. De meest effectieve zijn destillatie, waarbij water wordt verdampt en opnieuw gecondenseerd tot vloeibare vorm. Deze systemen ook verwijderen van opgeloste stoffen zoals benzeen en chloroform.

Er zijn vele andere filters, waarvan sommige onder meer actieve kool en sub-micron filtratie. Deze filters werken om zich te ontdoen van zowel microscopische en chemische verontreinigingen uit water, waardoor alleen de gezonde moleculen en mineralen in het eindproduct.

Het beste water te drinken is er een die vrij is van chemicaliën, maar niet noodzakelijkerwijs zonder mineralen, vitaminen en sporenelementen. Met behulp van een waterzuiveraar en een goed drinkwater filter kan een groot verschil in uw gezondheid en kwaliteit van leven te maken.

Bij het kiezen van de juiste drinkwater filter, overwegen wat je het water hoeft te doen, en wat het water eigenlijk aan het doen is. Als u op zoek bent naar zuiver water, dan moet je een systeem dat chemicaliën, pesticiden, herbiciden, en andere gevaarlijke stoffen uit het water te verwijderen, terwijl achter de mineralen en essentiële mineralen en sporenelementen te kiezen.

Als u een zuiverder water, dat is gezonder voor je wilt, dan kunt u overwegen om een ​​sub-micron filter om parasieten en andere schadelijke stoffen uit het water te verwijderen. In aanvulling op dat, als je een nier of lever aandoening, moet u op zoek naar een systeem dat specifiek is ontworpen om te verwijderen cysten en stenen. ook.

Het is heel belangrijk om precies te weten wat je wilt in uw waterfilter, omdat niet alle worden op dezelfde manier ontworpen. Verschillende waterzuivering gebruik verschillende werkwijzen, zoals degene die een membraan gebruikt, een spoel of een sub-micron filter en een koolstofblok. Dus, is het het beste om de recensies over elk systeem te lezen en er een vinden die het beste past bij uw behoeften.